Kayalar: 'Seçilirsem parti kuracağım'

Beş dönem milletvekili ve iki de bakanlık yapmış olan Lütfullah Kayalar, memleketi Yozgat'tan bağımsız milletvekili adayı olduğunu ve seçildiği takdirde de yeni bir parti kuracağını dile getirdi.

Kayalar: 'Seçilirsem parti kuracağım'

"YENİ PARTİ KURACAĞIM"

Kayseri'de Yozgatlılar Derneği'nin düzenlediği yemeğe gelen Kayalar, Gazeteciler Cemiyeti'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ile buluşan Kayalar, Yozgat'tan milletvekili seçildiği takdirde iki görevi yerine getireceğini ifade etti. Bu görevlerin birinin Yozgat'a hizmet etmek, eksiklerini gidermek, diğerinin ise Türkiye'de bir siyasi boşluğun oluşması nedeniyle yeni bir parti kurarak Türkiye'ye borcunu ödemek olduğunu ifade etti.

"SİYASETTE BOŞLUK YÜZDE 64"

Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleşen toplantıda konuşan eski bakan Kayalar, 'sizce Türkiye'de bir siyasi boşluk var mı?' konulu bir araştırma yapıldığını ve sonucun yüzde 64 olarak 'var' şeklinde çıktığını öne sürerek, "Vatandaşlar oy verdikleri partilere oylarını çok da isteyerek vermiyor. Başka alternatifleri olmadığı için oy veriyorlar" dedi. HABER: KAAN AKBAŞ