Kayıp Narin Güran bulundu!

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu.

Kayıp Narin Güran bulundu!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin Güran 19 gün önce kayboldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya acı haberi duyurdu. Bakan Yerlikaya, Narin Güran'ın cansız bedenine jandarma ekiplerinin ulaştığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.' ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: 'Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. 

Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir.' 

 Kayıp Narin Güran olayında dikkat çeken iddia!

8 yaşındaki Narin Güran olayı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. 19 gün sonra bulunan Güran'ın köye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz dere yatağında çuval içinde bullunduğu iddia edildi.

Bölgede özellikle su altı ekiplerinin etkin görev aldığı kaydedildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Sözcü TV'ye verdiği röportajda 'Dere yatağında çuval içinde Narin'in cesedi bulunuyor. Sabah saatlerinde bir bilgi geliyor. Gelen bilgi üzerine jandarma timleri apar topar ihbarın yapıldığı alana gidiyorlar. Arama çerçevesinde Narin'in cesedinin gömüldüğünü düşünmüyorlardı o yüzden dere yataklarına yoğunlaşmışlardı. Bugünkü ihbar arama çalışmalarını sonlandırdı. Narin'e ait olduğu belirtilen bir kırmızı terlik vardı, daha sonra terliğin Narin'e ait olmadığı söyleniyordu. Narin'in cesedinin bulunduğu dere yatağında kırmızı terliğinin bulunmuş olduğu yer. Daha önce orada aranmıştı.' diye konuştu.