KAYSEM'de yeni kurs – Gıda işletmelerinde tehlike en aza indirilecek!
Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nce (KAYSEM) HACCP (Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktaları ) Eğitimi verilecek. Eğitimin amacı nedir? Kurs ücreti nekadar? Eğitim programı ne zaman gerçekleştirilecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…
Gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nce (KAYSEM) HACCP (Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktaları ) Eğitimi verilecek. İşte detaylar…
KAYSEM’DE Gıda İşletmelerinde Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktaları eğitimi verilecek.Eğitimle Gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amaçlanıyor.
Program ile gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensiplerini katılımcılarla paylaşmak, gıda güvenliği yönetim sistemini kurmak isteyen işletmelerin uzmanlarına bilgi sunmak ve sistem kurma konusunda beceri kazandırmak, HACCP sistemini kurmuş işletmelere ise kurmuş oldukları sistemi geliştirmek için gerekli becerileri kazandırmak planlanıyor.
Kurs ücreti ne kadar?
Online kurs programı 18 Nisan 2025 tarihinde başlayacak. Ücreti ise 1000 TL olacak. Eğitim sonunda Sertifikalar e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Bilgi Almak ve Kayıt Olmak İçin: 0352 432 33 96 / 42340 veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.