Kayseri 1 yılda başardı!

Kayseri'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında geçen yıl temeli atılan Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi inşaatının 1 yıl gibi bir sürede tamamlanmasıyla önemli başarı elde edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri 1 yılda başardı!

Kayseri'nin İncesu ilçesinde Kayseri Valiliği koordinesinde hayırseverlerin de katkısıyla inşa edilecek Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli geçen yıl atılmıştı. yaklaşık 200 dönümlük alana yaptırılan merkezin çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlanmasıyla büyük başarı elde edildi.

Kayseri 1 yılda başardı!

Merkezde yok yok!

Saraycık mahallesindeki rehabilitasyon merkezinde 40 oda, basketbol, voleybol, futbol, okçuluk ve golf gibi spor alanları, konferans salonları, marangoz atölyeleri, kermes ve sergi ve sera alanları bulunacak. Avrupa'nın en büyüğü olacak şekilde inşa edilen rehabilitasyon merkezinde 6 ay boyunca bağımlılara tedavi uygulanacak. Ayrıca merkezde psikolog, doktor ve hemşire de bulunacak.

Bağımlılığı yenen gençler meslek sahibi olacak!

Merkezde 6 ay tedavi gören gençler kariyer merkezi sayesinde iş sahibi olacak. Bağımlı bireyler tedaviyle hayata kazandırılacak. 

Kayseri 1 yılda başardı!

Uyuşturucuya savaş açtı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek merkezin temelinin atıldığı günden bu yana alanda gerçekleştirilen çalışmalardan elini çekmiyor. Çiçek, sürekli bölgeye giderek çalışmaları yakından takip ediyor. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında şehirde farklı projelere imza atan Vali Çiçek, kentteki tüm kurumları, sivil toplum kuruluşlarını ve Kayseri'deki vatandaşlarla birlik içerisinde uyuşturucuya adeta savaş açtı.

Vali Çiçek, 1 yıl gibi sürede tamamlanan merkezin kasım ayında açılacağını belirtti.