Kayseri 2. Mazakaland'ı bekliyor - Açılışa çok az kaldı!

Kayserililer yaz aylarının gelmesiyle birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek keyfili vakit geçiriyor. Vatandaşlar 2. Mazakaland'ın açılışını heyecanla bekliyor. Alan açılış için son aşamada. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri 2. Mazakaland'ı bekliyor - Açılışa çok az kaldı!

Kayserililer yaz aylarının gelmesiyle birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek keyfili vakit geçiriyor. Millet Bahçesi 7'den 70'e her yaştan vatandaşı ağırlıyor. Kimileri yürüyüş yapıyor, kimileri parklarda kimileri ise kafelerde vakit geçiriyor. Mazakaland'ın uzak mesafede olduğundan yakınan Kayserililer ise millet bahçesi içerisindeki 2. Mazakaland'ın açılışını bekliyor.

Şehrin merkezi konumlarından bir yerde olan millet bahçesi içerisindeki çalışmalar devam ederken, Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip olan ve adeta görsel şölen sunan alan içerisindeki gölet, sanat galerisi, aktivite, piknik, bisiklet, yürüyüş alanları ve MazakaLand ile yaz ayları renkli görüntülere sahne olmaya başladı.

Kayseri 2. Mazakaland'ı bekliyor - Açılışa çok az kaldı!

Vatandaşlar Mazakaland'ın uzak mesafede olmasından dolayı yakınırken millet bahçesi içerisine açılan 2. Mazakaland vatandaşları da heyecanlandırdı. Mazakaland'ın işleteceği eğlence alanında 6 eğlence ünitesi ve bir paintball sahası bulunuyor. Alanda çarpışan araba, atlı karınca ve hızlı tren dikkat çekiyor. Bilet fiyatları ise gişede kart şeklinde tek binişlik olacak. Eğlence araçlarının fiyatı ise 80-100 TL arasında değişkenlik göstereceği öğrenildi.

Kayseri 2. Mazakaland'ı bekliyor - Açılışa çok az kaldı!

Açılış için son aşamaya gelindi. Önümüzdeki hafta alanın vatandaşlara hizmet vermesi bekleniyor. Ancak son dönemde yağan sağanak yağışlar nedeniyle gecikmelerin de olabileceği tahmin ediliyor.