Kayseri 24 Mayıs'a Hazırlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yenilenecek Pınarbaşı seçimleri öncesi CHP Belediye Başkan Adayı Deniz Yağan'a destek için Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri 24 Mayıs'a Hazırlanıyor!

İl Seçim Kurulu şaibe içerdiğine karar verdiği 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarını MHP’nin başvurusu üzerine iptal etmiş ve 2 Haziran Pazar günü yenilenmesine karar vermişti. Yaşanan gelişmelerin ardından 31 Mart gününden itibaren Pınarbaşı’da hareketlilik hiç durmazken, partililerde sürekli Pınarbaşı’na destek çıkarması yaparak seçim çalışmalarında bulundular. 

Kayseri 24 Mayıs'a Hazırlanıyor!

Yenilenecek seçime günler kala, şimdi de Deniz Yağan’a destek için düzenlenecek mitinge katılmak üzere CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 24 Mayıs Cuma günü Kayseri’ye geliyor. 

31 Mart Seçimlerinin kazanan ismi CHP’li Deniz Yağan ile Cumhur ittifakının adayı Menduh Uzunluoğlu’nun yarışacağı Pınarbaşı Belediye seçiminde, HBS Araştırma Grubu tarafından bir anket yapılmış ve CHP yüzde 36 oy oranıyla yine birinciliği göğüslerken, ikinci sırada yer alan parti yüzde 33 ile MHP oldu.