Kayseri 7. Kitap Fuarı'nın başlayacağı tarih belli oldu – İlber Ortaylı da gelecek mi?

Kayserililer kentte her yıl düzenlenen Kitap Fuarı etkinliklerinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki fuar ne zaman başlayacak, nerede yapılacak, İlber Ortaylı da gelecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri 7. Kitap Fuarı'nın başlayacağı tarih belli oldu – İlber Ortaylı da gelecek mi?

Büyükşehir Belediyesi kentte her yıl yapılan Kayseri Kitap Fuar Fuarı’nın bu yıl da yapılacağını duyurdu. Vatandaşlar heyecanla beklenen Kitap Fuarı’nın ne zaman açılacağını ve nerede yapılacağını araştırıyor. Önceki Kitap Fuarı’na katılımıyla yoğun ilgiyle karşılaşan İlber Ortaylı’nın bu yıl da katılıp katılmayacağı merak konusu.

11-20 Ekim'de düzenlenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nın tarihi belli oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 7. Kayseri Kitap Fuarı’nın 11-20 Ekim tarihlerinde düzenleneceğini duyurdu.

Fuar, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek ve birçok şair ve yazarın katılımıyla ziyaretçilere açık olacak.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamasında kitap kurtlarının heyecanla beklediği kitap fuarı için hazırlıklara başladıklarını belirten Büyükkılıç, ‘Her yıl rekor kıran Kayseri Kitap Fuarı'mızın 7’ncisi, 11-20 Ekim tarihlerinde, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı'nda kitapseverlerle buluşacak’ dedi.

Büyükkılıç, birçok şair ve yazarın yer alacağı fuarda, yüzlerce yayınevi tarafından milyonlarca kitabın da ziyaretçilerin beğenisine sunulacağını kaydetti.

7. Kitap Fuarı’na kimler gelecek?

Kayseri Kitap Fuarı her yıl ünlü şairler ve yazarları ağırlıyor, kitap kurtlarını hayranı oldukları yazarlarla buluşturuyordu. İlber Ortaylı’dan Serdar Tuncer’e, Bekir Develi’den Cansu Canan Özgen, Yoshinori Moriwaki’den Ergün Kazanır’a pek çok ünlünün katıldığı Kitap Fuarı’nda, sevilen yazarların bu kapsamda yeniden kente gelmesi bekleniyor.