Kayseri 7. Kitap Fuarı Ziyaretçi Rekoru Kırdı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 7'nci Kayseri Kitap Fuarı, yine ziyaretçi rekoru kırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri 7. Kitap Fuarı Ziyaretçi Rekoru Kırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, okuyan ve okutan şehir Kayseri’de bu yıl yedincisi düzenlenen ve 1 milyon 85 bin 214 kişinin ziyaret ettiği 10 gün süren kitap fuarının, bir kez daha kendi rekorunu kırdığını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Dünya Ticaret Merkezi’nde 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 7’nci Kayseri Kitap Fuarı sona erdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nı 10 günlük süre içerisinde 1 milyon 85 bin 214 kitapseverin ziyaret ettiğini açıkladı.

Kayseri Kitap Fuarı’nın, birincisinde 582 bin, ikincisinde 672 bin, üçüncüsünde 798 bin, dördüncüsünde 815 bin 119, beşincisinde 935 bin 638 ve altıncısında 1 milyon 39 bin 93 kişi tarafından ziyaret edildiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, '7'nci Kayseri Kitap Fuarı’nda rekorlar güncellenmeye devam ediyor. 1 milyon 85 bin 214 ziyaretçi sayısıyla büyük bir başarıya imza attık' dedi.

Büyükkılıç, kütüphaneler şehri Kayseri’nin okuyan ve okutan bir kent olarak anılması için gayret ettiklerinin altını çizerek, 'Kitap tutkunlarını bir araya getiren fuarımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, okuyan ve okutan şehir Kayseri’mize çok yakışan bu rekoru gururla paylaşıyoruz' diye konuştu.

412 yayınevi, 513 yazar ile 3 milyonu aşkın kitabı kitap kurtları ile buluşturan 7’nci Kayseri Kitap Fuarı, her gün birbirinden özel ve ünlü yazarları konuk ederken, kitapseverler de merakla bekledikleri yazarlar ile söyleşiler ve imza etkinlikleri ile bir araya geldi.