Kayseri bu düğünü konuşuyor

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in kızını evlendirdiği düğüne Kayserililer, adeta akın etti. Elif Ertekin ile Alpay Beyla dünya evine girdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri bu düğünü konuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in en mutlu gününe Kayserililer, adeta akın etti. Düğün töreni İstanbul’da gerçekleşti.

Kayseri bu düğünü konuşuyor

Düğünde, siyasetten, iş dünyasına, spor camiasından sanata birçok farklı isim bir araya geldi. Kayseri'den Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Savunma eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir gibi isimler de etkinlikte yer aldı.

Kayseri bu düğünü konuşuyor

Düğünde diğer öne çıkan etkileri arasında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, AK Parti eski Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı gibi isimler de yer aldı.

Kayseri bu düğünü konuşuyor

Elif Ertekin ve Alpay Beyla'nın bu mutlu gününde, Kayserililerin İstanbul'da gerçekleşen bu büyük buluşması, siyaset, iş ve spor camiasının önemli isimlerini bir araya getiren bir etkinlik olarak tarihe geçti.

Kayseri bu düğünü konuşuyor

Biz de Kayseri Anadolu Haber Gazetesi olarak, genç çiftte bir ömür boyu mutluluk, CEO Ertekin’e de hayırlı olsun diliyoruz.