Kayseri bu genci konuşuyor!

Kayserispor-Konyaspor maçında genç bir taraftar, üzüntü ve sevinci aynı anda yaşadı. Konyaspor'da N'Zonzi'nin attığı golle büyük üzüntü yaşayan genç, 3 dakika sonra Carlos Mane'nin attığı golle sevinç gözyaşları döktü. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri bu genci konuşuyor!

Geçtiğimiz hafta Kayserispor’un Konyaspor ile oynadığı maçta tribünde yer alan genç bir taraftar, üzüntü ve sevinci bir arada yaşadı.

Gencin, maçtaki gözyaşlarını tutamadığı anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Carlos Mane’nin atacağı penaltıyı büyük bir heyecanla bekleyen genç, gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Genç taraftarın, sevinçten ağladığı anlar arkadaşları tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Konyaspor, Kayserispor karşısında 74. dakikada 2-1 öne geçince tribünlerde heyecan daha da arttı. Bu golün hemen ardından Mehdi Bourabia, adeta Lionel Messi gibi, eski takım arkadaşlarını çalımlarla inci gibi dizdi. Faslı oyuncu, ceza sahası içinde faulle durdurulabildi ve maçın hakemi Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi.

Kayserispor taraftarları, Konyaspor’un 74. dakikada attığı golle büyük üzüntü yaşarken, 77. dakikada Carlos Mane’nin attığı golle beraberliği sağladı ve statta büyük sevinç yaşandı. Üç dakika içinde hem hüzün hem de sevinç yaşayan Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında yer alan genç, Kayserispor’un gol atmasıyla havalara uçtu. Genç, heyecanından Carlos Mane'nin penaltı atışını izleyemedi. Gol olunca da büyük bir sevinç yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. Bu sonuçla Kayserispor, zorlu bir sezonun ardından kümede kalmayı başardı.

Kayserispor sevdalısı Sporadamı isimli kullanıcı da, 'Şu çocuğun ruhunu taşıyamayanlar kendine Kayseri'liyim demesin. Kayserispor Genel Kurulunda herkes eteğinde ne varsa ortaya dökmeli. Sezon sonunda konuşacağız diyen herkese duyurulur. Her zaman bu kadar şanslı olamayız. İlgisiz ilgililere duyurulur. Çekirge zıplayıp duruyor' yorumunda bulundu.