Kayseri bu kurbanda ikinci oldu!

Kayseri hayırseverliğini bu Kurban Bayramı'nda da gösterdi. Şehir, nüfusa göre kurban bağışında ikinci oldu. Başkan açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri bu kurbanda ikinci oldu!

Kızılay Kayseri Kurban bağışında nüfusa göre 2, sayı olarak beşinci sırada Türkiye sıralamasına girdi. Kayseri Kızılay İl Başkanı Cafer Beydilli, ''Kayseri'nin emekleri sayesinde başardık'' dedi.

Kurban Bayramı'nda Kayserililer de bağış yapmayı ihmal etmedi. Sadece Kızılay'a yapılan bağışlar ile şehir 991 bağış ile sayı sıralamasında 5., nüfusa göre bağışta 2. oldu.

Kurban sayıları bağışı olarak İstanbul 4 bin 383 ile ilk sırada yer aldı. Ankara 1709 bağış ile takip etti. Ankara'yı,  1461 ile Bursa, 1222 ile Trabzon, 991 ile Kayseri takip etti.

Kayseri bu kurbanda ikinci oldu!

Beydilli, ''Kızılay Kayseri şubesi hayır yarışında devamlı ilk beşte oluyor. Önceki dönem nakit hayır toplamada ilk sıradaydı şimdi kurban toplama konusunda Türkiye'de beşinci sırada. Özellikle gençlerin yapmış olduğu aktiviteler, hayır işleri, kan toplama konusundaki mobil uygulamalar ve sağlık alanındaki çalışmalarıyla bütün dikkatleri üzerlerine çeken bir sivil toplum kuruluşu oluyor. Halkın teveccühünü kazanmış özellikle felaketlerde en çok yardıma koşan kamu yararı gözeten sivil toplum örgütü olarak hep devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.