Kayseri bu projeyi konuşuyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek öncülüğünde başlatılan projeye destek yağıyor. Tüm öğrencilere çalışma masası ve kütüphane verilmesi hedefleniyor. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy de projeye büyük destek verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayseri bu projeyi konuşuyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, bir ilke imza attı. Kayseri'nin eğitim hayatına büyük bir katkı sağlamak amacıyla kolları sıvayan Vali Gökmen Çiçek, ‘Mobilyanın başkenti’ unvanına sahip şehirde, evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci bırakmayacak bir projeyi hayata geçirilmesi için stardı verdi. Vali Çiçek, ‘Ve projemize başlıyoruz....Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma  ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz.Kaymakamlarımız,il milli eğitim müdürümüz,İlçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar.Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz  kalmayacak’ dedi. 
Bu anlamlı projeye destek olmak isteyenler arasında MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da yer alıyor. Milletvekili Ersoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu hayırlı işte bulunmaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti ve projeye 100 Bin Türk Lirası katkıda bulunacağını duyurdu. Ersoy, 'Sayın Valimiz Gökmen Çiçek beyefendinin başlatmış olduğu bu anlamlı çalışmaya katkı sunabilmek adına 100 Bin Türk Lirası şahsımdan öğrenci kardeşlerimiz için saat:13:00’da valilik makamına göndereceğim. Böyle bir hayıra vesile olmasından dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.
Şehir genelindeki tüm öğrencilere ulaşılması hedeflenen projede, öğrencilerin daha rahat bir çalışma ortamına sahip olmaları hedefleniyor.
Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak, Vali Çiçek ve Milletvekili Ersoy'un bu anlamlı hareketi için teşekkür ediyoruz.