Kayseri Cumhuriyet Meydanı Dünya İle Yarışacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin, Kayseri Cumhuriyet Meydanı ile ilgili muhteşem bir proje hazırladığı ortaya çıktı. Cumhuriyet Meydanı Dünya ile yarışacak! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri Cumhuriyet Meydanı Dünya İle Yarışacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin, Kayseri Cumhuriyet Meydanı ile ilgili muhteşem bir proje hazırladığı ortaya çıktı. Çevre Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyelerin iş birliği ile hayata geçirilecek proje sonunda, Kayseri dünyanın en geniş ve en güzel meydanlarından birine sahip olacak.

Aylarca Süren Çalışma

Belediye başkanlığı döneminde Kayseri’ye bir birinden önemli projeler kazandırarak, belediyecilikte Türkiye’ye örnek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehre unutulmaz bir eser daha kazandırmak için çalışmalarını tamamladı. Kayseri’nin tanınmış mimarlarından Sabri Paşayiğit başkanlığında oluşan mimar heyetine yeni bir proje hazırlatan Bakan Özhaseki, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nı baştan sona yenilemeyi planlıyor.

En Geniş Ve En Güzel Meydan

Cumhuriyet Meydanı, Cami Kebir Mahallesi, Ahmetpaşa Caddesi ve Gevher Nesibe Mahallesi gibi geniş bir bölgeyi içine alan proje, Çevre Bakanlığı, Emlak Konut GYO, Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilecek. Özhaseki Bakan’ın bizzat ilgilendiği proje sonucunda Kayseri, dünyanın en geniş ve en güzel meydanlarından birine sahip olacak. Projenin detayları, maliyeti ve gerçekleşme zamanının yakın tarihte kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.