Kayseri Danişment Gazi Mahallesi'nden sıcak görüntüler!

Kayseri Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir şahsın 6 yaşındaki küçük kız çocuğunu istismar etiği iddiaları gündeme geldi. Mahallede gerilim artarken sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Danişment Gazi Mahallesi'nden sıcak görüntüler!

Kayseri Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu şahsın 6 yaşında kız çocuğunu istismar ettiği iddiaları üzerine kentte gerilim sürüyor.  Mahalledeki gerilim sosyal medyada gündem olurken tüm Türkiye'de gözler Kayseri'ye çevrilmiş durumda. Olay yerinden sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor.

İstismara uğrayan küçük kız çocuğunun da yabancı uyruklu olduğu belirlenirken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mahallede artan gerginlik nedeniyle çok sayıda polis ekipleri ve ambulans olay yerine sevk edildi.

Kayseri Valiliği'nden yapılan açıklamada, '30.06.2024 tarihinde ilimiz Danışmentgazi Mahallesinde Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup, çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır. Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur.' denildi.

Mahallede sular durulmuyor... Vatandaşlar yabancı uyruklu şahısalra ait araçları deviriyor...

Kız çocuğunun sağlık durumu iyi!

Yabancı uyruklu bir kişinin altı yaşındaki küçük bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunun duyurulması üzerine halk galeyana gelerek bu kişiyi linç etmeye çalıştı. Semtte  gerginlik devam ederken istismara uğradığı iddia edilen küçük çocuğun bir kamu hastanesinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.