Kayseri'de 13 işyeri ve 3 büfe ihaleye çıkıyor – Uygun fiyat fırsatı!

Kayseri'de mülkiyeti Develi Belediyesi'ne ait olan 13 işyeri ve 3 büfe 1 ila 3 yıllığına kiraya verilmek üzere uygun fiyatla ihaleye çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de 13 işyeri ve 3 büfe ihaleye çıkıyor – Uygun fiyat fırsatı!

Mülkiyeti Develi Belediyesi’ne ait olan 13 işyeri ve büfe 1 ila yıllığına kiraya verilmek için ihaleye çıktı. Develi ilçesinin mini terminali ve çeşitli mahallelerinde ihaleye çıkan kiralık işyerleri ve büfeler uygun fiyatlarla ihaleye çıktı.

İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Develi Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünden görülebilecek. 2886 sayılı kanunun 45. Maddesi gereğince açık ihale usulü ile kiraya verilecek olan işyerlerinin ihalesi 24 Ekim Perşembe günü saat 14.00’da Develi Belediye Encümen huzurunda gerçekleşecek. 

İhaleye katılmak için istenen belgeler

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin geçici teminatı miktarını ihale tarihi ve saatine kadar yatırmaları gerekmektedir. İstenilen diğer belgeler ise şöyle; Kimlik Fotokopileri, Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, Tüzel kişilerde, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair 2024 yılı içinde alınmış belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanların tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletnameyi ibraz etmeleri gerekmektedir.

Kiraya verilecek işyeri ve büfelerin adresleri ise şöyle;

Kayseri'de 13 işyeri ve 3 büfe ihaleye çıkıyor – Uygun fiyat fırsatı!