Kayseri'de 15 Konut Arsası Uygun Fiyatla İhaleye Çıktı!

Mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait olan 15 konut arsası uygun fiyatla ihaleye çıktı. Kocasinan ilçesinin 3 mahallesinde gerçekleştirilecek olan ihale fırsatını kaçırmayın! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de 15 Konut Arsası Uygun Fiyatla İhaleye Çıktı!

Mülkiyeti Kocasinan Belediyesi’ne ait olan 15 konut arsası uygun fiyatlarla satışa çıktı. Kocasinan ilçesinin 3 mahallesinde gerçekleştirilecek olan ihale açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

Oymaağaç mahallesinde 6 adet, Ertuğrulgazi mahallesinde 2 adet ve Erkilet Generalemir mahallesinde 7 adet konut arsası ilanda satışa çıktı. İhale Kocasinan Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, ihale komisyonunca yapılacaktır. İhaleye katılım için istenilecek belgelerin en geç 23 Temmuz Salı günü saat 12.00’ye kadar Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Gelir Şefliğine ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekiyor.

İhale dosya bedeli 750 TL olup, Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğinden temin edilebilir. Katılımcı, yatırmış olduğu dosya bedelinin yattığını gösterir makbuz fotokopisini, idareye Aslının Aynıdır diye tasdik ettirdikten sonra, diğer parsellerin ihalesine katılmak için kullanabilir. İhaleye girecek gerçek veya tüzel kişilerin, ihalesine katılmak istedikleri taşınmazla ilgili yukarıda belirtilen Muhammen bedel üzerinden, yüzde 3 Geçici Teminat vermeleri gerekmektedir.

İhale katılımcılarından istenilen belgeler;

Gerçek kişilerden; İhaleye katılacak kişi vekil ise noter tasdikli vekaletnamenin aslı, Nüfus kayıt örneği ve ikametgah belgesinin aslı, Tebligat için yasal adres bildirimi, Kocasinan Belediyesine vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge, İhaleye ait dosya alındı makbuzu, Geçici Teminatın Belediye veznesine veya banka hesabına yatırıldığına dair makbuz veya banka dekontu (Teminat mektubu süresiz ve aslı olacaktır), İhale yasaklısı olmadığına dair taahhütname.

Tüzel kişilerden; Tebligat için yasal adres bildirimi, Kocasinan Belediyesi’ne vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge, İhaleye ait dosya alındı makbuzu, Geçici Teminatın Belediye veznesine veya banka hesabına yatırıldığına dair makbuz veya banka dekontu, Banka teminat mektubu verilmesi halinde, teminat mektubu süresiz ve teminat mektubunun aslı olacaktır, Tüzel kişiliği belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,  Tüzel kişiliğin ihale yasaklısı olmadığına dair taahhütname, Dernek, birlik, vakıf, vb. olması halinde Noter tasdikli mal satın alma yetkisini gösterir genel kurul kararı

Ortak girişim olması halinde:  Ortaklığı oluşturan her bir ortak için, gerçek kişi ise bu ilanın (7.1) bendinde belirtilen belgelerin, tüzel kişilik ise, bu ilanın (7.2) bendinde belirtilen belgelerin yanı sıra, aşağıda belirtilen belgelerin dosyasında bulunması gerekmektedir, Ortakların hisselerini ve pilot ortağı gösterir ortaklık sözleşmesi.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...