Kayseri'de 15 Temmuz Programında Tüm Gözler Ona Çevrildi

Bugün, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü büyük bir coşkuyla kutlandı. Meydana toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayraklarıyla anma programına eşlik ederken, bir vatandaş, dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'de 15 Temmuz Programında Tüm Gözler Ona Çevrildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü büyük bir coşkuyla kutlanırken, yaşlı bir vatandaş elinde taşıdığı dev bayrak ile dikkatleri üzerine çekti.

Anma programı, hem gençlerin hem de yaşlıların katılımıyla gerçekleşti. Program boyunca meydanı dolduran kalabalık, ellerinde Türk bayraklarıyla etkinliğe eşlik etti. Etkinlik sırasında yaşlı bir vatandaşın devasa Türk bayrağıyla katılımı herkesin dikkatini çekti ve takdir topladı.

Kayseri'de 15 Temmuz Programında Tüm Gözler Ona Çevrildi

Devasa bayrağı ile meydanda yer aldı

Yaşlı vatandaş, kalabalığın arasında diğerlerinden farklı olarak elinde devasa bir Türk bayrağı taşıdı. Program boyunca kalabalığın arasında devasa bayrağını sallayan vatandaş, birçok kişinin dikkatini çekti. 

Program boyunca bayrak salladı

Kutlamalar sırasında, yaşlı vatandaş bir süre ortadan kayboldu. Ancak kısa bir süre sonra elinde farklı bir pankartla yeniden meydana çıktı. Pankartta, 15 Temmuz'un önemini anlatan bir mesaj yazıldı. Onu program boyunca devasa bayrağı yorulmadan nasıl taşıdığını görenler hayret etti ve kimi vatandaşlar bu vatanseverliği takdirle karşıladı.

Kayseri'de 15 Temmuz Programında Tüm Gözler Ona Çevrildi

Öte yandan aynı vatandaş, geçen sene düzenlenen 15 Temmuz anma programında da aynı devasa bayrakla meydanda yer almıştı