Kayseri'de 16 villa arsası satışa çıkıyor!

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi tarafından kentin farklı semtlerindeki 16 villa arsası için ihale düzenleniyor. Satışı gerçekleştirilecek arsalar hangi bölgede? Muhammen Bedeli ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Kayseri'de 16 villa arsası satışa çıkıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi satılacak 16 villa arsası için ihale ilanını yayımladı. Buna göre Oymaağaç'ta 6, Ertuğrulgazi'de 2 ve Generalermir'de 8 villa arsası ihale ile 23 Temmuz salı günü satılacak.

Her bir arsanın muhammen bedeli 3 milyon 100 bin ile 6 bin 275 bin arasında değişiklik gösteriyor. İhale dosya bedeli ise 750,00 TL olarak belirlendi.

İhaleye katılabilme şartları!

İhaleye katılmak isteyen vatandaşlar için Kanuni İkametgah sahibi olmak, gerekli nitelik ve yeterliği haiz bulunmak, istenilen teminat ve belgeleri vermek zorunludur.

Kayseri'de 16 villa arsası ihaleye çıkıyor!

İlanda ihaleye katılabilen vatandaşlar için şu ifadelere yer verildi, ''Katılımcı bir kişi, aynı taşınmaz ihalesinde, kendisini, vekili olduğu kişi veya kişileri, temsile yetkili olduğu tüzel kişiliği veya tüzel kişilikleri ortak girişim olması halinde veya birden çok ortak girişimlerin hepsini aynı anda veya her birisini aynı ihalede ayrı ayrı temsil edemez, teklif veremez, artırımda bulunamaz. Böyle bir durumun olması halinde bütün teklifleri geçersiz kabul edilir ve taşınmaz ihalelerine katılmak için yatırmış olduğu bütün teminatları irat kayıt edilir.''

İhale detaylarına ulaşmak için tıklayın...