Kayseri'de 2. Doktorlar Bisiklet Turu Başlıyor

Kayseri Tabip Odası tarafından düzenlenen 2. Doktorlar Bisiklet Turu, 13 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'de 2. Doktorlar Bisiklet Turu Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Tabip Odası tarafından düzenlenen 2. Doktorlar Bisiklet Turu, 13 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Sağlıklı yaşam ve farkındalık oluşturma amacıyla düzenlenen bu etkinliğe tüm Kayserililer davetli.

Tur, saat 14.00’te Kayseri Devlet Hastanesi önünden başlayacak ve yaklaşık 1.5 saat sürecek. Bisikletçiler, Melikgazi Erenköy Mahallesi’nde yer alan Tabipler Bahçesi'ne kadar pedal çevirecek. Tur, saat 15.30’da sona erecek.

Tur sonunda katılımcılar, Tabipler Bahçesi’nde düzenlenecek renkli etkinliklerle keyifli vakit geçirebilecek. Programda yamaç paraşütü gösterisi, müzik dinletisi ve hediye bisiklet çekilişi yer alıyor. Etkinlik, hem sporun hem de eğlencenin bir arada olduğu bir gün yaşatmayı amaçlıyor.

Kayseri Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. M. İlhan Şahin, bu tür etkinliklerin sağlık çalışanları ve halkı bir araya getirmekte önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, herkesi bisiklet turuna ve sonrasındaki etkinliğe katılmaya davet etti.