Kayseri'de 20 saatlik kayıtlar incelendi, olay çözüldü

Kocasinan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri motosiklet hırsızlığı olayını titiz çalışmaları sonucunda çözüldü. Detaylar Kayser Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 20 saatlik kayıtlar incelendi, olay çözüldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 15 Ekim günü meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayı aydınlatıldı. 

20 saatlik kamera kayıtları incelendi

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir hırsız evin hemen yanında bulunan motosikleti çaldı. Motosikletin sahibi, durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi. Kocasinan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ihbarın alınmasının ardından olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Çevredeki tüm kamera kayıtlarını değerlendiren ekipler, yaklaşık 20 saatlik bir inceleme sonucunda hırsızlık olayına karışan şahısları tespit etti.

Motosiklet eksiksiz geri teslim edildi

İncelemeler sonucunda U.K. ve O.K. hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Ekipler belirlenen adres ve şahıslar üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırarak kısa sürede bir şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şahıs, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan U.K. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayın aydınlatılmasının ardından, hırsızlık olayında çalınan motosiklet, eksiksiz bir şekilde sahibine geri teslim edildi. Kayseri Emniyeti, halkın güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.