Kayseri'de 7 Bin Kadına İş Fırsatı!

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğbahan İlgü, kadın girişimciliğini destekleyen projelerle Kayseri'de 7 bin 214 kadına istihdam sağladıklarını ve kadınların toplumda daha güçlü bir yer edinmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Ayrın

Kayseri'de 7 Bin Kadına İş Fırsatı!

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğbahan İlgü, kadınların ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlayan projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İlgü, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu olarak Türkiye’nin en geniş girişimci ağı içerisinde yer aldıklarını ve Kayseri’de kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla yürütülen projelere öncülük ettiklerini söyledi.

Kayseri'de 7 Bin Kadına İş Fırsatı!

Kadın İstihdamını Artırmaya Yönelik Projeler  

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu olarak özellikle kadın istihdamını artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten İlgü, Sanayide Kadın Eli Projesi ile Kayseri’de 7 bin 214 kadının istihdam edilmesini sağladıklarını ifade etti. İlgü, ‘Bu proje ile OECD ülkeleri sıralamasında Türkiye’nin alt sıralarda yer almasını değiştirmeyi hedefledik. Kadınların sanayi sektöründe daha fazla yer alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz,’ dedi.

Girişimcilik Kulüpleri ve Eğitim Projeleri  

İlgü, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu olarak Kayseri’deki tüm üniversitelerde Girişimcilik Kulüpleri kurduklarını ve gençlere yönelik projeler düzenlediklerini belirtti. ‘Sürdürülebilirlik ve Kadın temalı proje yarışmaları ile gençlerimizi destekliyoruz. Geleceğimiz olan gençlerin fikirlerine her zaman önem veriyoruz,’ şeklinde konuştu.

Kayseri'de 7 Bin Kadına İş Fırsatı!

AB Destekli Projeler ve Sosyal Sorumluluk Çalışmaları

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu olarak Avrupa Birliği destekli projelere de katılım sağladıklarını ifade eden İlgü, bu kapsamda AB destekli ilk projeyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca, Mavi Kapak Projesi ile engelli vatandaşlara fayda sağlanırken, geleneksel kültürümüzün ön plana çıkarılması için özel kıyafetler tasarlandığını söyledi.

Kayseri'nin Parlayan Yıldızı: Kadın Girişimciler

Kayseri’nin girişimcilik ve ticaret alanında Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu vurgulayan İlgü, ‘TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu olarak, kadınlara birçok alanda kendini geliştirme fırsatı sunuyoruz. Kadın güçlü olursa toplum da güçlü olur,’ dedi.

Kayseri'de 7 Bin Kadına İş Fırsatı!

Destekler İçin Teşekkür Etti

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğbahan İlgü, tüm faaliyetlerinde destek olan TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası başkanlarına teşekkür etti.