Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar? (16 Temmuz)

Dünya genelindeki ekonomik dalgalanmalar altın fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Kayseri'de ise özellikle düğün sezonu olması nedeniyle altın fiyatları yakından takip ediliyor. Peki 16 Temmuz Salı günü fiyatlar nasıl? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar? (16 Temmuz)

Kayseri'de 16 Temmuz Salı günü altın fiyatlarının düşüşte mi yükselişte mi olduğu merak ediliyor. Vatandaşlar düğün sezonu olması nedeniyle yakından altın piyasasını takip ediyor.

Enflasyon verilerinin ardından altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar bu yıl en az 2 kez faiz indirimi bekliyor. Ancak altın fiyatları haziran ayının ardından temmuz ayında sert bir yükseliş yaptı. Altın fiyatlarının kademeli şekilde artacağı belirtiliyor.

Ayrcıa yatırımcılar Amerika'da gerçekleştirilecek seçimde eski başkan Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimlerinin de etkilerinin görüldüğünü belirten uzmanlar, piyasaların Fed'in eylülde 25 baz puan faiz indirimine gideceğini yıl sonuna kadar da toplam 68 baz puan indirim beklediklerini ifade ediyor.

Kayseri altın piyasasında son durum!

Kayseri'de altın fiyatları sıkça araştırılıyor. Dünya genelindeki ekonomik gelişmeler, küresel olaylar derken altın, akaryakıt gibi sektörler de darbe aldı.

Vatandaşlar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatları aşağıdaki gibidir,

Gram altın

Alış: 2,565

Satış: 2,600

Çeyrek altın

Alış: 4,123

Satış: 4,236

Yarım altın

Alış: 8.370

Satış: 8.463

Cumhuriyet altın

Alış: 16.714

Satış: 16.875