Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (10 Eylül)

Kayseri'de altın fiyatlarında hareketlenme başladı. Küresel ekonomik belirsizlikler ve piyasalardaki dalgalanmalar, altın fiyatlarının kademeli bir şekilde yükselmesine neden oldu. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (10 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları kademeli bir şekilde yükselmeye başladı. Eylül ayına düşüş ile başlayan altın fiyatları yükseliş trendine girdi. 

Ekonomist İslam Memiş, bu haftanın altın piyasası için kritik bir dönem olacağını belirterek, yatırımcıları uyardı. Sert dalgalanmaların devam edeceğini öngören Memiş, özellikle Çarşamba ve Perşembe günlerine dikkat çekti. Çarşamba günü ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri, Perşembe günü ise Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı açıklanacak. Bu gelişmelerin altın fiyatları üzerinde belirleyici bir etkisi olacağını vurgulayan Memiş, yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Memiş, gram altın yatırımcılarının ons altını yakından takip etmeleri gerektiğini belirterek; ‘Ons altın nereye, gram altın oraya’ dedi. Gram altın için 2.780-2.530 lira aralığının geçerliliğini koruduğunu ifade eden Memiş, alım yapmak isteyenler için ise 2.750-2.800 lira aralığının uygun bir alım fırsatı sunabileceğini belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 10 Eylül güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,744
Satış: 2,744

Çeyrek altın
Alış: 4,520
Satış: 4,587

Yarım altın
Alış: 9.068
Satış: 9.166

Cumhuriyet altın
Alış: 18.107
Satış: 18.277