Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (12 Eyül)

Kayser'de altın fiyatları, kısa vadeli düşüşün ardından tekrar yükselişe geçti. Altın fiyatlarındaki bu yükselişin, ardında döviz kurlarındaki dalgalanmalar olduğu tahmin ediliyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (12 Eyül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de altın fiyatları, kısa süreli duraklamanın ardından yeniden yükselişe geçti. Özellikle son dönemde dövizde hareketlilik, altın fiyatlarının etkilenmesine neden olduğu tahmin ediliyor. 

Ekonomist İslam Memiş, finansal piyasalarla ilgili yaptığı son değerlendirmede, Eylül ayının karışık bir süreç olmasına rağmen önemli olanaklar sunduğunu belirtti. Memiş, özellikle yıl son çeyreğine hazırlık yapan Eylül günlerinde olumlu bir dönem olduğunu vurguladı.

Ekonomist İslam Memiş, altın piyasalarına yönelik yaptığı son değerlendirmede, altın piyasasındaki para dalgalanmalarının gram altın yatırımcıları için toplandığını vurguladı. Memiş, ons altının geçen hafta Cuma günü 2.485 dolar miktarına kadar gerilediğini, ancak haftayı 2.497 dolar seviyesinin tamamladığını belirtti Memiş, gram altın yatırımcılarının ons altın fiyatlarını detaylı takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 12 Eylül güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,752
Satış: 2,752

Çeyrek altın
Alış: 4,560
Satış: 4,604

Yarım altın
Alış: 9.094
Satış: 9.204

Cumhuriyet altın
Alış: 18.187
Satış: 18.342