Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (12 Haziran)

Altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde piyasalarda dalgalı bir seyir izliyor. Küresel ekonomik gelişmeler ve jeopolitik risklerin etkisiyle altın, yatırımcılar için güvenli liman olma özelliğini korurken, fiyatlardaki hareketlilik devam ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Haziran güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (12 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde piyasalarda dalgalı bir seyir izliyor. Sabah saatlerinde yükseliş trendi gösteren altın, günün ilerleyen saatlerinde ise ABD'den gelen ekonomik veriler ve FED yetkililerinin açıklamalarına şekilleneceği tahmin ediliyor.

Ekonomist İslam Memiş, yaptığı değerlendirmede yurt içi piyasalarda bu hafta önemli bir veri olmadığını ve bu nedenle dış piyasalara odaklanacaklarını belirtti. 9 günlük Kurban Bayramı öncesi son haftaya girildiğini vurgulayan Memiş, yatırımcılar için bu haftanın büyük önem taşıdığını ifade etti.

Memiş, Kurban Bayramı öncesinde yatırımcıların piyasaları dikkatle izlemeleri gerektiğini vurguladı. Bayram tatili öncesi son hafta olması nedeniyle piyasaların hareketli geçebileceğini belirten Memiş, yatırımcılara bu süreçte dikkatli olmalarını ve stratejilerini buna göre belirlemelerini önerdi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 12 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,410
Satış: 2,411

Çeyrek altın
Alış: 3,921
Satış: 3,975

Yarım altın
Alış: 7.867
Satış: 7.941

Cumhuriyet altın
Alış: 15.612
Satış: 15.833