Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (13 Eylül)

Kayseri'de altın fiyatları, kademeli olarak yükselmeye başladı. Özellikle ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararları, altın piyasasında belirleyici rol oynadığı ön görülüyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Eylül güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (13 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, küresel piyasalardaki belirsizlikler, faiz kararlarının etkisi ile yükseliş trendine girdi. Uygun fiyatlı olması nedeniyle en çok tercih edilen altın olan gram altın, 2 bin 800 TL seviyelerine kadar çıktı.

Ekonomist İslam Memiş, Fed’in 18 Eylül'de 25 baz puanlık faiz indirimlerine başlayabileceğini belirterek, bu adımın dolar endeksini 100 seviyesinin altına çekebileceğini öne sürdü. Bu gelişmelerin, ons altın fiyatlarını daha da yukarı çekebileceğini söyledi.

Memiş, bu yükselişin ardında büyük bir tuzak olduğuna dikkat çekerek; ‘Ama tuzak var, hem de büyük tuzak! Ons altını 2.420 dolara kadar indirirler ve bu seviyelerde oyalayabilirler. Belki daha da aşağısına sarkabilir!’ diyerek yatırımcıları uyardı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 12 Eylül güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,802
Satış: 2,802

Çeyrek altın
Alış: 4,596
Satış: 4,641

Yarım altın
Alış: 9.164
Satış: 9.277

Cumhuriyet altın
Alış: 18.330
Satış: 18.488