Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (14 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları, haftanın üçüncü gününde de yükseliş trendini sürdürmeye devam ediyor. Piyasadaki bu hareketlilik, özellikle altına yatırım yapan vatandaşların dikkatini çekiyor. Uzmanlar, altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde daha da artacağı öngörüsünde bulunurken, yatırımcılar bu durumu fırsata çevirmek için harekete geçti. 14 Ağustos güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (14 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, yükselmeye devam ediyor. Bu artış, piyasadaki yatırımcıların dikkatini çekerken, altına olan talep hızla artıyor. Ekonomik belirsizlikler ve enflasyon endişeleriyle birlikte altın, güvenli liman olarak öne çıkıyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, ons altının haftaya yükselişle başladığını belirterek, fiyatların 2 bin 441 dolar seviyesinde seyrettiğini ifade etti. Bu süreçte, 2 bin 407 ile 2 bin 435 dolar aralığının önemli olduğunu vurgulayan Memiş, 2 bin 450 dolar seviyesini ise kritik bir direnç noktası olarak gördüğünü belirtti.

Memiş, ‘Ons altın bu bant aralıklarında dalgalanmayı sürdürecek. Yükselişle haftaya başlaması, Orta Doğu’daki gelişmelere bağlı olarak değişebilir. Özellikle İran'dan bir misilleme gelmezse, ons altının tekrar 2 bin 407 dolar seviyesine kadar geri çekilmesi olası. Ancak bir misilleme durumunda, fiyatların 2 bin 480-2 bin 520 dolar seviyelerine kadar yükselebileceğini öngörüyoruz,’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 14 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,660
Satış: 2,660

Çeyrek altın
Alış: 4,343
Satış: 4,409

Yarım altın
Alış: 8.713
Satış: 8.811

Cumhuriyet altın
Alış: 17.400
Satış: 17.570