Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (15 Haziran)

Kayseri'de altın fiyatları, bayram öncesinde kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Kazancılar çarşısında hareketlilik artarken, vatandaşlar altın fiyatlarındaki artışı yakından takip ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 15 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (15 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, kademli olarak yükselmeye devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın son açıklamalarını değerlendirdi. Memiş, Fed'in piyasaların genel beklentisi doğrultusunda faizlerde bir değişikliğe gitmediğini ve Powell'ın temkinli bir tavır sergilediğini belirtti. Memiş, ‘Powell, yaklaşan seçimler nedeniyle gerçekleri tam olarak ifade edemiyor’ dedi.

İslam Memiş, Powell'ın konuşmasında önemli itiraflarda bulunduğunu ve bunların arasında enflasyonun ABD halkını zorlamaya devam ettiğine dair vurgular olduğunu ifade etti. Memiş, Powell'ın ‘Normalleşme için tarih veremiyoruz ancak 1-2 yıl sürebilir’ şeklindeki açıklamalarını dikkat çekici buldu. Memiş, altın ve gümüş piyasaları ile ilgili öngörülerini de paylaştı. Ons altında 2.280 dolar ve ons gümüşte 28,70 dolar destek seviyelerinin önemine dikkat çeken Memiş, ons altında 2.280-2.380 dolar aralığında bir hareket beklediğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 15 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,456
Satış: 2,457

Çeyrek altın
Alış: 3,943
Satış: 4,035

Yarım altın
Alış: 7.910
Satış: 8.062

Cumhuriyet altın
Alış: 15.697
Satış: 16.075