Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (15 Temmuz)

Kayseri'de yeni haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları yatay bir seyir izlemeye başladı. Küresel piyasalarda dalgalanma yaşanmazken, yatırımcılar altının seyrini yakından takip ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 15 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (15 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de yeni haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları yatay bir seyir izlemeye başladı. Altının ons fiyatı, yeni haftanın ilk saatlerinde yatay bir seyir izleyerek 2,411 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Ekonomist İslam Memiş, altının 2 bin 411 dolar seviyesinden kapanış yaptığını ve 2 bin 420 dolar direncini kıramadığını belirtti. İslam Memiş; ‘Altın fiyatları hızlı bir yükseliş gösterdi. Teknik olarak kar satışına ihtiyaç var’ dedi. Memiş, altının son dönemdeki hızlı yükselişine rağmen direnç seviyesini aşamamasına dikkat çekti.

Memiş, yatırımcıların bu dönemde dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak; ‘Kısa vadeli yatırımcılar için kar satışları yaparak risklerini azaltmak mantıklı olabilir. Uzun vadeli yatırımcıların ise piyasaları yakından takip etmeleri ve stratejik adımlar atmaları önem taşıyor’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 15 Temmuz güncel altın fiyatları

Gram altın 

Alış: 2,555
Satış: 2,555

Çeyrek altın
Alış: 4,127
Satış: 4,191

Yarım altın
Alış: 8.281
Satış: 8.374

Cumhuriyet altın
Alış: 16.596
Satış: 16.698