Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (17 Temmuz)

Kayseri'de altın fiyatları yeni güne yükseliş ile başladı. Altın fiyatlarının yükselişi uzun vadede devam edebileceği ön görülüyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 17 Temmuz güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (17 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar, ekonomik krizlerin ve belirsizliklerin yaşandığı dönemde gram ve çeyrek altına daha fazla yöneldi. Ayrıca fazi oranlarının düşük olması, yatırımcılar daha yüksek getiri sağlamak amacıyla altın gibi alternatif yatırım araçlarına yöneliyor. 

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatları ve genel piyasa durumu hakkında şu değerlendirmelerde bulundu; 'Merkez bankalarının faiz politikaları, kripto para piyasası, altın ve gümüş gibi değerli metaller, borsalar yeni bir fiyatlama içinde olacağını görebiliriz. Ancak hafta sonu Donald Trump’a yapılan suikast girişimi belirsizliğe neden olabilir. Haftanın ilk iş günü açılış tepkisinde piyasaların nasıl satın alacağını takip etmekte fayda var. Gram altın (fiziki) 2 bin 567 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Gram altın yatırımcısı yine ons’u takip etmeye devam. Ons nereye gram oraya' dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 17 Temmuz güncel altın fiyatları

Gram altın 
Alış: 2,624
Satış: 2,624

Çeyrek altın
Alış: 4,243
Satış: 4,312

Yarım altın
Alış: 8.513
Satış: 8.618

Cumhuriyet altın
Alış: 17,007
Satış: 17.184