Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (18 Temmuz)

Kayseri'de altın fiyatları yeni günde kademeli olarak yükseliyor. Yatırımcının en çok tercih ettiği gram ve çeyrek altının Temmuz ayı sonunda ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 18 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (18 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, kademeli olarak devam ediyor. Küresel ekonomik belirsizlikler ve merkez bankalarının politikaları, altın fiyatlarında doğrudan etkili oldu. Ekonomist İslam Memiş, piyasaları etkileyebilecek önemli gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Memiş, ‘Bu hafta ons altın tarafında kar satışları yaşanacak. Takip ettiğimiz bant aralığı 2350-2450 dolar aralığı,’ dedi. Düşen fiyatlarla birlikte panikle satış yapanların, Ağustos ayındaki rekor yükselişler karşısında büyük zarar edeceğini belirten Memiş, yatırımcılara ‘tuzağa düşmeyin’ uyarısını yineledi.

Memiş'in değerlendirmelerine göre, dün açıklanan Avrupa Enflasyon Verisi ve bugün açıklanacak olan Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı altın fiyatları üzerinde etkili olacak. 

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 18 Temmuz güncel altın fiyatları

Gram altın 
Alış: 2,630
Satış: 2,631

Çeyrek altın
Alış: 4,290
Satış: 4,354

Yarım altın
Alış: 8.605
Satış: 8.699

Cumhuriyet altın
Alış: 17,187
Satış: 17.346