Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (2 Temmuz)

Kayseri'de, altın fiyatları dalgalı seyirde devam ediyor. Küresel piyasalarda altın yatırımcıları, ekonomik veriler ve merkez bankalarının politika kararlarını yakından takip ederken, fiyatlardaki dalgalanmanın sınırlı kaldığı gözlemlendi. Peki, 2 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (2 Temmuz)

Altın fiyatları, dalgalı seyirde devam ediyor. Ons altın 2 bin 300 dolar civarında kalırken, 2 bin 455 TL’den kapanışı yapan gram altın 2 bin 442 TL’den işlem görüyor. Çeyrek altın 3 bin 928 TL’den kapanışı yaparken, bugün 3 bin 903 TL’den alıcısını buluyor.

Ekonomist Selçuk Geçer, altın piyasaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçer açıklamalarına, ‘Zengin olmak isteyenler parasını buna yatırsın’ ifadeleri ile başladı. Altın fiyatlarında yaşanan dalgalı seyre dikkat çeken Geçer, bu sürecin devam edeceğini belirtti. Geçer, altın fiyatlarının henüz zirveye ulaşmadığını, FED’in faiz politikalarının bu zirvede belirleyici olacağını vurguladı. Geçer açıklamalarında, ‘Altın çok yükseldi. Artık satmak için iyi bir fırsat olarak görüyorum’ uyarısında bulundu.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 2 Temmuz güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,447
Satış: 2,447

Çeyrek altın
Alış: 3,972
Satış: 4,041

Yarım altın
Alış: 7.969
Satış: 8.075

Cumhuriyet altın
Alış: 15.913
Satış: 16.100