Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (21 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları, yükseliş trendini sürdürmeye devam ediyor. Uzmanlar, kısa vadede fiyatlarda dalgalanmalar olabileceğini, ancak uzun vadede altının güçlü kalacağını öngörüyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (21 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de haftanın üçüncü gününde altın fiyatları kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Küresel ekonomik gelişmeler, döviz kuru hareketleri ve jeopolitik riskler, altın fiyatları üzerinde doğrudan etkili oluyor. 

Ekonomist İslam Memiş, yatırımcılara yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, yurt dışı piyasalarda bu hafta takip edilecek önemli bir veri olmadığını belirterek, altın, gümüş ve euro alımları için bu haftanın kritik olduğunu vurguladı. 

Ons altın ile ilgili önemli bir değerlendirme yapan Memiş, ons altının geçtiğimiz hafta 2 bin 322 dolar seviyesinden kapanış yaptığını belirtti. Yatırımcılara, yılın son alım fırsatının bu hafta olabileceğini hatırlatan Memiş; ‘Bu hafta 2 bin 280 dolar seviyesi denenebilir’ ifadelerini kullandı. Bu açıklama, altın yatırımcıları için önemli bir uyarı olarak dikkat çekiyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 21 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,746
Satış: 2,746

Çeyrek altın
Alış: 4,502
Satış: 4,573

Yarım altın
Alış: 9.031
Satış: 9.137

Cumhuriyet altın
Alış: 18.024
Satış: 18.208