Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (23 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları son dönemde yatay seyirde ilerlemeye devam ediyor. Uzmanlar, piyasalardaki bu sakin görünümün kısa vadeli olabileceğini ve altın fiyatlarında önümüzdeki dönemde bir artış yaşanabileceğini öngörüyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (23 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları yatay seyir izliyor. Ekonomi uzmanları, bu sakin görünümün kısa süreli olabileceğini ve altın fiyatlarında kademeli yükselişin olacağını söyledi.

Ekonomist Hatice Kolçak, son dönemde finansal piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve belirsizlikler karşısında yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Kolçak, panik yapmanın yatırımcılar için büyük kayıplara yol açabileceğini belirterek, yatırım kararlarında stratejik ve bilinçli hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kolçak, yaptığı açıklamada; ‘Bu saatten sonra ne yapmalıyız? Panik yapan kaybeder. Tekrar ediyorum, panik yapmadan elinizde zaten yatırım sepetinizde doğru tercihler yaptıysanız benim dediğim gibi hiç kimsenin hiçbir zararı yok demektir’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 23 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,723
Satış: 2,724

Çeyrek altın
Alış: 4,504
Satış: 4,572

Yarım altın
Alış: 9.038
Satış: 9.136

Cumhuriyet altın
Alış: 18.049
Satış: 18.215