Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (23 Haziran)

Kurban Bayramı sonrasında hızla yükselişe geçen altın fiyatları, hafta sonu itibariyle düşüşe geçti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (23 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı sonrasında hızla yükselişe geçen altın fiyatları, hafta sonu itibariyle düşüşe geçti. Uzun süredir yukarı yönlü bir seyir izleyen altın fiyatları, yatırımcıların dikkatini çekerken, hafta sonu yaşanan bu ani düşüş birçok kişiyi şaşırttı.

Ekonomist İslam Memiş, hafta sonu altın ve gümüş piyasalarında yaşanan düşüşü değerlendirdi. Memiş, ons altın tarafında yaşanan kazanç satışlarının rekor seviyede bir düşüşe yol açtığını belirtti. Önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günleri için de düşüş beklentisini dile getiren Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. 

İslam Memiş, ons altın fiyatlarında görülen ani düşüşün nedenlerini analiz ederek, ‘Ons altın tarafında kazanç satışı gelerek rekor düşüş oldu. Önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günleri satış yapılarak düşüş aşağı yönlü olabilir,’ dedi. Memiş'e göre, yatırımcıların kar realizasyonuna gitmesi ve piyasalardaki düzeltme hareketleri bu düşüşün başlıca sebepleri arasında yer alıyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 23 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,451
Satış: 2,451

Çeyrek altın
Alış: 4,018
Satış: 4,93

Yarım altın
Alış: 8.060
Satış: 8.179

Cumhuriyet altın
Alış: 15.997
Satış: 16,309