Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (23 Nisan)

Altın fiyatları, haftanın ilk günlerine düşüş ile başlamasının ardından yatırımcı gram ve çeyrek altının ne kadar olduğunu merak ediyor. 23 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (23 Nisan)

Altın fiyatları, küresel ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik gerginliklerin etkisiyle artmaya devam ediyordu ancak gram ve çeyrek altın haftanın ilk gününe düşüş ile başladı.

Ekonomist İslam Memiş yayımladığı köşe yazısında yurt içi piyasaları etkileyecek iki önemli gelişmenin olacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak’tan vereceği mesajlar ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın Perşembe günü açıklayacağı faiz kararının piyasaları etkileyeceğini ifade etti.

Altın ve gümüş fiyatları için açıklamalarda bulunan Memiş, kar satışlarını beklemeye devam ettiğini ifade ederek, orta ve uzun vadede yeni rekor denemeleri, kısa vadede kar satışlarının kaçınılmaz olacağını söyledi.  Memiş’e göre Fed’in faiz kararından sonra geri çekilmelerin bahane olacağını ifade ederek, bu hafta alım yönlü kararı olmadığını söyledi. Memiş, biraz daha yükselse de beklemeyi tercih ettiğini açıkladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 23 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,414
Satış: 2,414

Çeyrek altın
Alış: 4,098
Satış: 4,168

Yarım altın
Alış: 8.218
Satış: 8.461

Cumhuriyet altın
Alış: 16.337
Satış: 16.592