Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Eylül)

Kayseri'de altın fiyatları yükseliş trendine girdi. Fiyat artışının yaşandığı bu süreçte yatırımlar ne kadar kâr elde edeceğini merak ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 24 Eylül güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları kademeli yükselişe devam ediyor. Altın fiyatlarındaki bu artışın temel sebepleri arasında küresel ekonomik değişimler ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar olduğu ön görülüyor. 

Ekonomist İslam Memiş, ons altının fiyat hareketlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) 50 baz puanlık faiz indirimi sonrasında ons altının beklediği 2 bin 616 dolar seviyesine ulaştığını belirtti. Ons altın, 2 bin 625 dolara kadar yükseldikten sonra haftayı 2 bin 622 dolar seviyesinde kapattı.

Memiş, orta ve uzun vadede altın fiyatlarındaki yükselişin devam etmesini beklediğini ifade ederek; ‘Hedef 3 bin dolar’ dedi. Ancak kısa vadede kâr satışlarının yaşanabileceğini belirten Memiş; ‘Teknik olarak, kısa vadede 2 bin 575 seviyesini destek olarak takip edeceğim’ ifadelerini kullandı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 24 Eylül güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,886
Satış: 2,887

Çeyrek altın
Alış: 4,802
Satış: 4,846

Yarım altın
Alış: 9.575
Satış: 9.687

Cumhuriyet altın
Alış: 19.149
Satış: 19.303