Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (25 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları, yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı, küresel piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle yukarı yönlü bir seyir izliyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (25 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de altın fiyatları, yükselmeye devam ediyor. Küresel piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ve ekonomik belirsizlikler, altının ons fiyatında yukarı yönlü bir seyir oluştururken, bu durum piyasalarda etkisini göstermeye başladı.

Ekonomist İslam Memiş, son dönemde finansal piyasalarda yaşanan gelişmelere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, piyasalarda yeni bir dönemin başladığını belirterek; ‘Artık piyasalarda yeni bir alanın açıldığını gördük. Her ne kadar yıllık zirveler görülmese de hedef en azından belli oldu’ ifadelerini kullandı.

Memiş, genel trendin dolar karşısındaki varlıklarda yukarı yönlü olduğunu vurguladı. Yıllık öngörülerinin bir kısmının gerçekleştiğini, bazılarına ise çok az kaldığını ifade eden Memiş; ‘Yani, finansal piyasalar için benim için yıl erken bitti’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 25 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,742
Satış: 2,743

Çeyrek altın
Alış: 4,522
Satış: 4,595

Yarım altın
Alış: 9.072
Satış: 9.181

Cumhuriyet altın
Alış: 18.113
Satış: 18.302