Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (25 Temmuz)

Kayseri'de altın fiyatları, son dönemdeki yükselişini sürdürerek yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Merkez Bankası'nın faiz kararını sabit tutma yönündeki kararı gram altında kısa vadede baskılanmaya yol açabilir. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 25 Temmuz güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (25 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Merkez Bankası'nın faiz kararını sabit tutma yönündeki kararı gram altında kısa vadede baskılanmaya yol açabilir.

Merkez Bankası'nın faiz oranlarını değiştirmeme kararı, piyasalarda beklendik bir gelişme olarak karşılandı. . Bu kararın, dolar kuru üzerinde kısa vadeli bir baskı yaratması bekleniyor. Dolar kurundaki hareketler, gram altın fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Dolar kurundaki olası kısa vadeli düşüşün, gram altın fiyatlarını da baskılayacağı öngörülüyor. Ancak, bu kısa vadeli baskının ardından gram altının yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor. Uzmanlar, uzun vadede altının güvenli liman olarak tercih edilmeye devam edileceğini ve fiyatların yükselmeye devam edeceğini ön görüyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 25 Temmuz güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,516
Satış: 2,517

Çeyrek altın
Alış: 4,122
Satış: 4,191

Yarım altın
Alış: 8.268
Satış: 8.374

Cumhuriyet altın
Alış: 16,512
Satış: 16.699