Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (26 Haziran)

Kayseri'de altın fiyatları, haftanın üçüncü gününe yatay seyirde ilerliyor. Piyasalarda belirsizliğin hâkim olduğu bu dönemde, yatırımcılar altın fiyatlarındaki dalgalanmaları yakından takip ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (26 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, yeni güne yatay seyirde başladı. Ekonomist İslam Memiş, yurt içi piyasalarda bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararının önemine dikkat çekti. Memiş, yurt dışı piyasalarda takip edilecek önemli bir veri olmadığını belirterek, yatırımcılara bu hafta için bazı tavsiyelerde bulundu.

İslam Memiş; ‘Bu hafta altın, gümüş ve euro alımları için son hafta’ dedi. Bu açıklamasıyla, yatırımcılara bu üç değerli varlıkta pozisyon almanın zamanının geldiğini vurguladı.

Borsa İstanbul 100 (BIST100) endeksine de değinen Memiş, endeksin geçtiğimiz hafta 10 bin 771 puan seviyesinden kapanış yaptığını hatırlatarak; ‘Bu hafta 10 bin 400 ile 10 bin 900 puan aralığını takip edeceğim. Dar bant aralığında kalmayı sürdürebilir’ dedi.

Memiş ayrıca altın fiyatlarına ilişkin beklentilerini paylaşarak; ‘Altın, 2 bin 322 dolar seviyesinden kapanış yapmıştı. Yılın son alımı olan 2 bin 280 dolar seviyesi bu hafta denenebilir,’ diye ekledi. Bu açıklamasıyla, yatırımcılara altın fiyatlarında potansiyel bir düşüş fırsatına işaret etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 26 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,458
Satış: 2,458

Çeyrek altın
Alış: 4,022
Satış: 4,086

Yarım altın
Alış: 8.068
Satış: 8.165

Cumhuriyet altın
Alış: 16.088
Satış: 16.280