Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (26 Temmuz)

Kayseri'de altın fiyatları, yatay seyirde ilerliyor. Uzmanlar, altının uzun vadeli yatırım aracı olarak değerlendirilebileceğini belirtiyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Temmuz güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (26 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, yatay seyirde ilerliyor. Ekonomik ve jeopolitik belirsizliklerden dolayı, altın fiyatlarının stabil kalmasına neden oluyor.

Ekonomist İslam Memiş, altın, gümüş, bitcoin ve borsanın değer kaybettiğini belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, ABD borsalarında da düşüşler yaşandığını ve ABD'de şirketlerin değer kaybettiğini, bilançoların kötü olduğunu vurguladı. ‘Bugün her şey değer kaybediyor’ diyen Memiş, gram altın yatırımcılarına yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

Gram altın yatırımcılarına ons altını takip etmeleri gerektiğini belirten Memiş, ‘Ons altın nereye gram altın oraya’ diyerek uyarıda bulundu. Son bir aydır bu trendin devam ettiğini ifade eden Memiş, gram altın tarafında 2.580 – 2.680 TL aralığını takip edeceklerini belirtti. Gram altının bu bant aralığında seyrettiğini kaydeden Memiş, yatırımcıların dikkatli olmasını önerdi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 26 Temmuz güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,523
Satış: 2,523

Çeyrek altın
Alış: 4,147
Satış: 4,210

Yarım altın
Alış: 8.320
Satış: 8.411

Cumhuriyet altın
Alış: 16,613
Satış: 16.777