Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (28 Haziran)

Kayseri'de altın fiyatları, haftanın son gününde yükseliş eğiliminde... Ekonomik belirsizliklerin devam ettiği bu dönemde, yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip etmeye devam ediyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (28 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın son gününde Kayseri'de altın fiyatları kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Finans analisti İslam Memiş, yurt dışı piyasalarda bu hafta takip edilecek önemli bir veri olmadığını belirterek, altın, gümüş ve euro alımları için son haftaya girildiğini söyledi.

İslam Memiş, yurt dışı piyasalarda bu hafta önemli bir veri bulunmadığını vurguladı. Bu durumu yatırımcılar için bir fırsat olarak gören Memiş, özellikle altın, gümüş ve euro alımlarının bu hafta yapılması gerektiğini ifade etti. Memiş, ons altının 2 bin 322 dolar seviyesinden kapanış yaptığını hatırlatarak, yılın son alım seviyesi olarak 2 bin 280 doları işaret etti. Dolar karşısındaki düşüşlerin yılın son alımları olduğunu belirten Memiş, yatırımcıları bu fırsatı değerlendirmeye çağırdı.

Özellikle gram altın konusunda Temmuz ayı itibariyle önemli bir hareket beklediğini söyleyen Memiş; ‘Gram altının 3 bin - 3 bin 500 TL aralığındaki yolculuğuna Temmuz itibariyle başlamasını bekliyorum’ dedi. 

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 28 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,465
Satış: 2,465

Çeyrek altın
Alış: 4,004
Satış: 4,067

Yarım altın
Alış: 8.032
Satış: 8.128

Cumhuriyet altın
Alış: 16.016
Satış: 16.204