Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları, yeni güne yükseliş ile başladı. Uzmanlar, altın fiyatlarındaki bu yükselişin, özellikle jeopolitik riskler ve enflasyon endişelerinin etkisiyle desteklendiğini belirtiyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, haftanın dördüncü gününe yükseliş ile başladı. Uzmanlar, altın fiyatlarındaki bu yükselişin ardında yatan temel nedenlerin, özellikle jeopolitik riskler ve enflasyon endişeleri olduğunu belirtiyor.

Altın piyasalarındaki son durumu değerlendiren ekonomist İslam Memiş, ons altının 2 bin 516 dolar seviyesinde sıkıştığını belirterek, piyasalarda şu anda net bir yön kırılımının olmadığını söyledi. Memiş; ‘Beklentimiz negatif. 2.500 dolar altına sarkmalarda beklemeye devam edeceğim’ dedi.

Gram altın tarafındaki durumu da değerlendiren Memiş, serbest piyasalarda gram altının 2.800 - 2.815 lira aralığında işlem gördüğünü belirtti. Kısa vadede gram altının 2.800 lira altına inebileceğini öngören Memiş; ‘Kısa vadeli görünüm negatif ama elinde altın bulunduranlar kesinlikle sahip çıksınlar’ diyerek yatırımcılara önemli bir uyarıda bulundu.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 29 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,758
Satış: 2,759

Çeyrek altın
Alış: 4,543
Satış: 4,610

Yarım altın
Alış: 9.118
Satış: 9.220

Cumhuriyet altın
Alış: 18.209
Satış: 18.383