Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Eylül)

Kayseri'de hafta içinde yukarı yönlü bir seyir izleyen altın fiyatları, hafta sonu itibarıyla piyasa kapanışlarının ardından yatay bir görünüme geçti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de hafta boyunca yükseliş trendinde olan altın fiyatları, hafta sonu itibarıyla durgun bir seyir izlemeye başladı. Hafta içi yaşanan küresel ekonomik dalgalanmalar ve belirsizlikler altının değerini yukarı çekerken, piyasaların kapanmasıyla birlikte fiyatlar yatay bir çizgiye geçti.

Ekonomist İslam Memiş, gram altın yatırımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu. Memiş, altın piyasasındaki gelişmeleri değerlendirdiği açıklamasında, gram altın yatırımcısının ons altın fiyatlarını yakından takip etmesi gerektiğini vurguladı. Memiş, altın fiyatlarının yıl sonunda 3 bin ile 3 bin 500 lira aralığında olacağını öngörerek, her düşüşü bir alım fırsatı olarak gördüğünü belirtti. ‘Satış için henüz erken’ diyen Memiş, yatırımcılara beklemelerini tavsiye etti.

Ons altının orta ve uzun vadede yükselişini sürdüreceğini öngören Memiş, ons altının hedef fiyatını 3 bin dolar olarak belirterek, yatırımcılara bu süreçte sabırlı olmalarını tavsiye etti.
Altın fiyatlarındaki dalgalanmalara rağmen, uzun vadeli yatırımcılar için fırsatlar sunduğunu belirten Memiş; ‘Yükselişin devam etmesini bekliyorum. Orta ve uzun vadede ons altında hedefim 3 bin dolar’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 29 Eylül güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,917
Satış: 2,918

Çeyrek altın
Alış: 4,979
Satış: 5,043

Yarım altın
Alış: 9.920
Satış: 10.079

Cumhuriyet altın
Alış: 19.840
Satış: 20.076