Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (29 Temmuz)

Kayseri'de yeni haftanın başlamasıyla birlikte altın fiyatlarında kademeli bir yükseliş gözlemleniyor. Uzmanlar, bu artışın küresel ekonomik belirsizlikler ve enflasyon kaygıları gibi faktörlerden kaynaklandığını belirtiyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (29 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de, yeni haftanın başlamasıyla birlikte altın fiyatları kademeli bir yükseliş trendine girdi. Enflasyon oranlarındaki artış, merkez bankalarının para politikalarını sıkılaştırma olasılıkları altın fiyatlarını doğrudan etkiliyor. 

Ekonomist İslam Memiş, altın piyasalarına ilişkin yaptığı değerlendirmede ons altın ve gram altın fiyatlarının seyrini yorumladı. Memiş, ons altının geçen hafta 2 bin 387 dolar seviyesinden kapanış yaptığını belirtti. Memiş, bu hafta ons altının 2 bin 360 - 2 bin 455 dolar aralığında işlem göreceğini öngörüyor. Kısa vadede altının bu bant aralığında dalgalanmasını beklediğini ifade eden Memiş, yatırımcıların dikkatini çekti.

Ons altın fiyatlarının gram altın üzerindeki etkisini vurgulayan Memiş, gram altının da ons altın fiyatlarına paralel bir seyir izleyeceğini belirtti. Memiş; ‘Gram altın yatırımcısı, ons altını takip etmeli. Ons altın nereye, gram altın oraya’ dedi. Gram altının 2 bin 520 - 2 bin 620 lira aralığında dalgalanmasını beklediğini de ayrıca belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 29 Temmuz güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,538
Satış: 2,539

Çeyrek altın
Alış: 4,156
Satış: 4,221

Yarım altın
Alış: 8.338
Satış: 8.435

Cumhuriyet altın
Alış: 16,651
Satış: 16.818