Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (4 Ağustos)

Altın fiyatları, hafta sonu yatay seyir izliyor. Ancak, hafta içi piyasaların açılmasıyla birlikte altın fiyatlarında yeniden bir yükseliş trendi bekleniyor. Peki, altın fiyatları, bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (4 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, hafta sonu yatay seyir izliyor. Hafta içi piyasaların açılmasıyla birlikte, ekonomik veriler ve merkez bankalarının politikaları altın fiyatlarının yönünü belirlemede etkili olacak. Altın fiyatlarının seyrini etkileyebilecek faktörler arasında ABD’nin ekonomik verileri, merkez bankalarının faiz politikaları ve jeopolitik gelişmeler önemli bir rol oynayacak.

Ekonomist İslam Memiş; Orta Doğu'daki gerilimin ardından yaptığı açıklamada, altın fiyatlarına yönelik öngörülerini yatırımcılarla paylaştı. Memiş, altın fiyatlarında yükseliş beklediğini belirterek, "Bundan sonra her ay bir rekor göreceğiz" dedi.

Son dönemde altın fiyatlarında dikkat çekici bir artış yaşandı. Haziran ayında gram altın 2 bin 420 liraya kadar yükselirken, Temmuz ayında bu rakam 2 bin 682 liraya ulaştı. Memiş, Ağustos ayı için beklentisinin 2 bin 730 lira olduğunu ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 4 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,608
Satış: 2,608

Çeyrek altın
Alış: 4,231
Satış: 4,328

Yarım altın
Alış: 8.490
Satış: 8.648

Cumhuriyet altın
Alış: 16.952
Satış: 17.241