Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (6 Temmuz)

Kayseri'de altın fiyatları, hafta sonu yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta boyunca yatay bir seyir izleyen altın fiyatları, hafta sonunda ibreler yukarıyı gösterdi. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 6 Temmuz güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Altın Fiyatları Bugün Ne Kadar Oldu? (6 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de geçtiğimiz hafta boyunca yatay bir seyir izleyen altın fiyatları, hafta sonuna doğru aniden yükselişe geçti. Analistler, mevcut ekonomik koşullar ve küresel belirsizlikler göz önüne alındığında, yatırımcıların altına olan talebinin artarak devam edebileceğini öngörüyor.

Ekonomist İslam Memiş, gram altının serbest piyasalarda 2460-2470 lira aralığında seyrettiğini ve ufak da olsa yukarı yönlü bir hareketlilik olduğunu belirtti. Altın piyasasındaki bu hareketliliğin dikkatle izlenmesi gerektiğini vurgulayan Memiş, fiziki altın alımlarında makas aralığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Memiş, altın piyasasındaki hareketliliği değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: ‘Bu kez makası açıyorlar. Ucuz almayı fırsat gördürmüyorlar. Fiziki altın tarafında makas aralığına dikkat etmek gerekiyor.’ Altın yatırımcılarının bu dönemde dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 6 Temmuz güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,509
Satış: 2,509

Çeyrek altın
Alış: 4,049
Satış: 4,132

Yarım altın
Alış: 8.122
Satış: 8.256

Cumhuriyet altın
Alış: 16.220
Satış: 16.461