Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (7 Ekim)

Altın fiyatları, yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Piyasaların açılmasıyla birlikte hem gram altın hem de çeyrek altın fiyatlarında düşüşler gözlemlendi. Peki, altın fiyatalru bugün ne kadar oldu?

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (7 Ekim)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Piyasaların açılmasıyla birlikte hem gram altın hem de çeyrek altın fiyatlarında düşüşler gözlemlendi. Küresel piyasalardaki dövizler ve ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz artış beklentileri, altın fiyatlarını baskılamaya devam ediyor.

Ekonomist İslam Memiş, altın piyasasıyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde, yatırımcılara ons altın ve gram altın fiyatlarına dikkat etmeleri gerektiği konusunda önemli uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz hafta ons altının 2.653 dolar seviyesinden kapanış yaptığını belirten Memiş, bu hafta için 2.580-2.680 dolar aralığını takip etmeye devam edeceğini açıkladı. Ayrıca, ons altının kısa vadede 2.630 dolar seviyesinde güçlü bir destek bulduğunu ve geçtiğimiz hafta bu seviyeyi iki kez test ettiğini ifade etti.

Memiş, özellikle bu hafta ons altın için 2.630-2.680 dolar aralığının önemine dikkat çekerek, gram altın yatırımcılarının da ons altın fiyatlarını yakından izlemeleri gerektiğini vurguladı. Gram altınla ilgili olarak ise şu değerlendirmede bulundu; ‘Gram altında 2.980-3.080 lira aralığını takip ediyorum.’

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 7 Ekim güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,912
Satış: 2,912

Çeyrek altın
Alış: 4,967
Satış: 5,014

Yarım altın
Alış: 9.905
Satış: 10.023

Cumhuriyet altın
Alış: 19.808
Satış: 19.975