Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (8 Ağustos)

Kayseri'de altın fiyatları yatay seyirde ilerliyor. Küresel ekonomideki belirsizlikler, altın fiyatlarının yatay seyretmesine neden oluyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Ağustos güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (8 Ağustos)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları son dönemde yatay bir seyir izliyor. Küresel ekonomideki belirsizlikler, altın fiyatlarının bu durağan seyrini korumasına neden oluyor. Yatırımcılar, ekonomik belirsizlikler ve küresel piyasalardaki riskler nedeniyle altın fiyatlarında ani bir değişiklik beklemiyor.

Ekonomist İslam Memiş, ABD borsalarında ve Bitcoin'de yaşanan büyük kayıplara dikkat çekti. Geçen hafta Cuma günü açıklanan ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi sonrası piyasalarda başlayan sert düşüşler, Pazartesi günü Asya piyasalarının açılmasıyla adeta bir çöküşe dönüştü.

Memiş, ayrıca altın yatırımcılarına yönelik değerlendirmelerde de bulundu. 'Gram altın yatırımcısı ons’u takip edecek, ons nereye gram oraya' diyen Memiş, gram altının ons altın fiyatlarına paralel hareket edeceğini belirtti. Bu durumda, ons altındaki dalgalanmalar, gram altın fiyatlarını doğrudan etkileyecek.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 8 Ağustos güncel altın fiyatları;

Gram altın 
Alış: 2,585
Satış: 2,585

Çeyrek altın
Alış: 4,255
Satış: 4,320

Yarım altın
Alış: 8.532
Satış: 8.628

Cumhuriyet altın
Alış: 17.036
Satış: 17.202