Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (8 Temmuz)

Kayseri'de altın fiyatları, yeni güne yatay bir seyirde başladı. Geçtiğimiz hafta da benzer bir seyir izleyen altın fiyatları, hafta sonu itibariyle yükselişe geçti ve bu yükseliş trendini koruyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (8 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de altın fiyatları, geçtiğimiz hafta boyunca büyük bir dalgalanma göstermedi ve yatay bir seyir izledi. Piyasaların sakin geçtiği bu dönemde, altın yatırımcıları dikkatlerini küresel ekonomik gelişmelere ve merkez bankalarının faiz politikalarına odakladı.

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, altının 2.391 dolar seviyesinden haftayı tamamladığını ve ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi sonrası yeni bir bant aralığına yerleştiğini belirtti. İslam Memiş, altın fiyatlarının artık 2.350-2.400 dolar aralığında hareket ettiğini ifade etti. Bu seviyenin altına ya da üstüne çıkılmadığı sürece altının yön değiştirmeyeceğini belirten Memiş, ‘Bu hafta 2.350-2.400 dolar aralığını takip edeceğim’ ifadelerini kullandı.

Memiş, gram altın yatırımcılarına da ons fiyatlarını yakından takip etmelerini önerdi. Gram altında takip edilecek bant aralığının biraz daha geniş olduğunu belirten Memiş, ‘2.420-2.520 lira aralığını takip edeceğim. Çünkü ons altında yaşanan dalgalanma, gram altında makas aralığının açılmasına neden oluyor’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 8 Temmuz güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,498
Satış: 2,498

Çeyrek altın
Alış: 4,042
Satış: 4,104

Yarım altın
Alış: 8.108
Satış: 8.200

Cumhuriyet altın
Alış: 16.194
Satış: 16.351